pengikut pemudattbc

Rabu, 15 Jun 2011

Serangan Anonymous Terhadap Web Malaysia

Bagaimana Kerajaan Malaysia nak tangani Masalah ini, apa penyebab mereka nak lakukan.Hanya Allah s.w.t lebih mengetahuinya. Naim lebih sifat neutral pada zahirnya, pada batinya wallahualam.

Mereka menyekat beberapa web download, malah web-web lucah mereka tak nak block.Web lucah banyak meruntuhkan moral umat Islam terutamanya golongan remaja yang meningkat usianya.Pada sudut ini, kerajaan Malaysia bertindak secara tidak proaktif..

Mari kita tunggu dan lihat apa perancangan dan pertahanan Kerajaan Malaysia berhadapan para hacker status elite ini. Pihak mana akan menang atau kalah. Hanya Allah s.w.t yang maha mengetahui.

Ada satu lagu peperangan untuk kalian para hacker dan pihak Malaysia iaitu song track game GENERAL HOUR. hehe [dalam game nie, Naim selalu guna GLA(Global Liberation Army] haha.

 


Yang Benar datangnya daripada Allah s.w.t dan Yang Salah datang daripada hamba-hamba-Nya.


peace!!

 

3 comments:

yatie Awang berkata... [Reply to comment]

glamor benar sekarang ANONYMOUS ni hisssss....

Jue AbdRahman berkata... [Reply to comment]

betul2 akak setuju, baik block blog2 lucah tu, lagi bagus

NURUL ASHIKIN berkata... [Reply to comment]

ya tak ya jugak ek

Entry Paling Best

--------------