pengikut pemudattbc

Jumaat, 15 Julai 2011

Buat Baik Kepada Follower-Benarkah?

Pagi tadi dengan entry ini ada apa dengan kalimah cinta Korang dah bace ke? itulah monolog daripada naim, ia adalah kisah benar pada diri Naim . Pada malam nie naim tak mau sambung cerita pagi tadin. Sebabpagi-pagi dah jiwang.haha.Malam ni Naim nak habaq dalam bahasa lain nak ulang ingat kepada semua. Rasanya tajuk nie dah beribu kali ditaip oleh setiap blogger.Kita sebagai blogger yang mempunyai beribu follower nie. Kita jaga tak hati mereka tak pun perasaan mereka.Naim akui Naim ada post beberapa post hangat pada akhir-akhir nie. haha. dengan tagline. "Sape terasa padan muka". :p



Kita jangan nak cari glamour sahaja.Nak cakap ape lagi yerk. apa nak kata nanti sebijik macam blog-bglog lain. haha.Gini sahaja. Jom kita menjana persahabatan bersama-sama blogger yang lain. Kalau depa komen kat entry kita.Kita jangan malas nak balas komen depa. kerana membalas komen itu, boleh semarakkkan keseronokkan seorang blogger itu datang balik ke sini. Macam blog dhaif nie. haha. dulu start blogger follower leh bilang dalam jari. Sekarang dunia makin maju. Dengan facebook share dan like facebook. tudiaaa.Makin di gilai oleh follower. Ditambah pula, dengan pengiklanan daripada ping blog boleh naikkan traffic blog kita ini. Nak kata ape lagi .kita ini jangan berlaga dengan blogger yang lain. Biar depa glamer cara depa. Kita glamer cara kita. haha.. ada aku kisah.. oklah bebelan Naim malam nie. tension tenet slow giler. Nak sedut cerita Tahajjud Cinta pun xleh. Sebelum beredar. Nak nasihat . Sape-sape tak qadha puasa. lebih baik qadha puasa.Syaaban dah nak habis nie. Jangan dok tangguh . tak baik2.. :P sekian...

6 comments:

yatie Awang berkata... [Reply to comment]

kadang2 kakak takut juga, kalau ada followers yg terasa,

missH strAw-BerrY berkata... [Reply to comment]

setuju benar dengan pendapat naim,=)..kiter berblog saje nk menambah kenalan disamping mengeratkan silatulrahim jgn pikir nk glamor jek..xgitu???hihi

naim berkata... [Reply to comment]

@yatie Awang

Ya akak.. next time kita sama2 ati2 dalam menulis

naim berkata... [Reply to comment]

@missH strAw-BerrY

betul... terbaikkkkk

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

setuju!kita sbg blogger ni mcm jiran tetangga..kena jaga hati masing2 :)

Nurul Farhanah berkata... [Reply to comment]

Saya pulak kalau berblogging, tak kisah pun kalau followers nak komen entry saya atau tidak. Itu tak penting. Bagi saya yang penting saya dah cukup puas kalau dapat luahkan perasaan dalam blog.

P.s: Majoriti berblog sebab nak kumpul followers. Alahai~

Entry Paling Best

--------------