pengikut pemudattbc

Isnin, 18 Julai 2011

Virus Menyerang Facebook Anda-Hati-Hati

Kali ini post sekadar memberitahu kepada semua. Sebab ada follower Naim ikuti blog Naim melalui facebook kan. Naim nak bagi tahu seperkara iaitu virus sedang membiak ..Kalau korang dapat mesej macam itu hati-hati yerk


VIRUS BARU KAT FACEBOOK...!!!

PENERANGAN :-

1. virus tersebut tersebar melalui IM dimana dia bermula dengan chat ......
"hi. how are you?"

2. kemudian korang reply pd chat tersebut , dia akan hantar "Wanna laugh? :)"

3. selepas korang reply , dia akan menghantar kan "It is you on the video ?)) want to see?)"

4. then lepas tu , dia akan hantar satu LINK & link tu laa VIRUS ^_^
 Ok.... Sila sebarkan kepada sahabat-sahabat yang lain. Semoga kita dapat mengelak daripada terklik link-link yang mencurigakan

pesanan tadi kredit kepada RilekCrew Malaysia..

3 comments:

Jue AbdRahman berkata... [Reply to comment]

dah la spam byk, skang ni virus plak... ish3

niss berkata... [Reply to comment]

dah kena dah nie..habis fb Nyss. kna wat fb baru.

naim berkata... [Reply to comment]

@niss

Niss..
tak perlu buat yang baru, just buang application tak perlu.

Entry Paling Best

--------------