pengikut pemudattbc

Ahad, 7 Ogos 2011

Awek Yang Lawa Dan Cun 2

Pagi tadi naim berkisar pada Awek Lawan dan Cun, rank view entry sangat mengalakkan kan.Ok, petang ini Naim nak sambung sedikit pasal entry pagi ini . Ushar pic di bawah


Sebenarnya Naim dah cover dengan sign , cam mana leh silap letak sign~ haha. abaikan. Sebenarnya si awek ni pakai baju yang menampakkan tubuh badan.lebih baik tak perlu pakai pakaian terus kan senang, Itulah realiti awek-awek muslim sekrang hanya tahu berpakaian nipis sahaja.

Erm.itu sahaja kot.. Insha Allah malam ini lepas terawih Naim akan bercerita gelagat sang peniaga di Bazar Ramadhan. Korang beli makanan , korang ushar tak orang yang beriaga tak? selidik tak latar belakang si peniaga itu? nak tahu? tunggu entry malam ini. Jangan lepaskan  pandangan dan kritikan pedas dari Naim. Menulis biar terasa janji Umat Islam tak terus lalai..

1 comments:

skyjamil berkata... [Reply to comment]

hehe..tersalah sign erk?

Entry Paling Best

--------------