pengikut pemudattbc

Ahad, 30 Oktober 2011

Ratio Apesal.com Sudah 300%



Siapa pengguna Apesal.com. Siapa sudah ratio 300%.. Ada solusi tak? Naim send email kepada Apesal sampai sekarang mereka tidak membalasnya.

Blog Naim dah tak terima traffik daripada Apesal.com

Guanne wei.. Macam nak cakap good bye je kat Apesal.com nie.. 

Siapa ada masalah yang sama. Sama-sama membantu ya..

Wallahualam

10 comments:

NauRah aLwaNi berkata... [Reply to comment]

Ikut kata adminnya, kalau dah send emel, diorang akan reply untuk beritahu cara seterusnya. blog yang exchange ratio hampir mencecah 300%

naim berkata... [Reply to comment]

@NauRah aLwaNi

Ya.. Tapi akhi dah send kepada admin. tapi tiada jawapan balas.

:)

NauRah aLwaNi berkata... [Reply to comment]

tunggu jela kot. :D

naim berkata... [Reply to comment]

@NauRah aLwaNi

Nampak gaya macam tu la .. :P

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

ohhhhh
tetibe x taw

x paham la naimmm

Tanpa Nama berkata... [Reply to comment]

aku kene camtu jugak tapi aku dah goodbye dah kat apesal tu.. memang tak nafikan trafik dari apesal tinggi. tapi nak wak cam ne. dia buat bisness tu. aku antar mesej. kata letak banner apesal kat atas post blog dapat mengurangkan ratio, tapi aku tgk. emmm.

aku antar mesej tapi dia suruh beli service rm brape tah.
tektik bisnes ni.

good bye je la. huhu

fredd berkata... [Reply to comment]

setakat ni masih mantain lagi ratio seratus lebih. dah 3 bulan daftar apesal

Cerita Farjannah berkata... [Reply to comment]

dah ada solusinya ke masalah ni? tolonglah.. saya pun dah 300% ni..

Cerita Farjannah berkata... [Reply to comment]

dah ada solusinya ke masalah ni? tolonglah.. saya pun dah 300% ni..

muhammad naim Abdullah berkata... [Reply to comment]

@Cerita Farjannah

Kena letak iklan apesal di tempat menarik dan hantar email kepada apesal. bertanya cara dia .. :)

Entry Paling Best

--------------