pengikut pemudattbc

Rabu, 9 November 2011

Berat Blog Anda-Mempengaruhi Mood Sesorang

Assalamualaikum. Apa khabar anda semua, sihat ker? cam mana makan daging qurban.Masih pening-pening ke? 

Pagi ini naim nak cerita pasal berat blog naim. Pada awal-awal penubuhan blog naim ,masa itu masih amatur lagi. Asal nampak widget menarik pakai letak terus. dengan lagu autoplay dan macam-macam lagi.

Masa itu, nak loading page mengambil masa nak loading. bayangkan pelbagai widget di tambah.. :P

Jom lihat berat blog naim:






Lihat!! bawah 100kb~ hehe.. Sebenarnya naim target berat blog naim bawah 100kb.. Agar para sahabat-sahabat tak jemu nak datang ke blog naim.. :)

Kalau lambat laoding gak , mesti internet anda ada masalah atau broadband dah limitnya,.hehe


Oleh itu, jangan membebankan para sahabat-sahabat blogger yang lain . Semoga ia membakar semangat kepada anda untuk menurunkan berat badan blog anda.


Cam mana nak check berat blog naim? di sini :-


klik pada gambar di bawah 






Wallahualam.

9 comments:

I am...izuan berkata... [Reply to comment]

hjahahahaah aku punya ringan!

Faz Abas berkata... [Reply to comment]

betul tu, blog jangan kasi "berat" sgt sb kadang-kadang bila saya blogwalking, saya akan terus close blog yang tak sudah2 @ mengambil masa lama utk uploading.

www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

NauRah aLwaNi berkata... [Reply to comment]

lama sungguh tak check berat blog.. saya target 80.0 kb ke bawah. Tapi baru tadi check, hah tu dia 90 lebih dah. Haha. Nak kena diet nih!

Minta Pendapat - Macam Mana Mahu Terangkan Pada Guru Perkara Ni?

pengemis Cinta~ berkata... [Reply to comment]

wah. ringan^_^

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

sangat sangat setuju lah yang ini!

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

heeee
stakat ni pegi blog naim okeh lagi lah =]

naim berkata... [Reply to comment]

@I am...izuan

:) bagus2 bro..

naim berkata... [Reply to comment]

@Faz Abas

:)

betul2.. :)

naim berkata... [Reply to comment]

semua: terima kasih semua..!!

Entry Paling Best

--------------