pengikut pemudattbc

Ahad, 20 November 2011

Perihal Gama Angry Bird- Cakap Alhamduillah?Benarkah? Part 2

 Assalamualaikum kawan-kawan malam ini, naim nak sharing pasal angry bird part 2.. Korang layan video di bawah dulu cam mana..Semoga ia memberi sedikit pengajaran kepada korang..











Korang dah layan. Jom dengaq ustaz azhar jawab

right klik+new tab

Semoga ia memberi kesedaran kepada anda semua. Jangan terus menyebar berita yang tiada fakta. Firman Allah swt:

Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan. (Al-Hujuraat 49:6)

Wallahualam 

6 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata... [Reply to comment]

itulah pasal.....ada pihak yang tidak bertanggujawab kan!

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

hoooo
nasib mang x men game ni

محمد رازيق berkata... [Reply to comment]

tq ata perkongsian

ROJAK berkata... [Reply to comment]

mana ada sebut alhamdulillah. dengar bunyi "huiiii" "lahabuu lahabiiii".

naim berkata... [Reply to comment]

@ROJAK

memang tak ada pun, sebab 2 entri ini diterbitkan.. :)

FatihaNur berkata... [Reply to comment]

x penah dgr lak ade kata alhamdulillah

Entry Paling Best

--------------