pengikut pemudattbc

Rabu, 2 November 2011

Talbiah-Ku Sahut Seruan MU

Petang ini nak post satu lagu nasyid. Lirik sangat menarik. kira boleh hafal part chorus tu. :)

Kepada sahabat-sahabat blogger yang adik beradik yang menunaikan fardhu haji semoga pulang dengan Haji Mabrur. Insha Allah..

Jom layan :-




Ku sahut panggilan Mu Tuhan
Sungguh bagiku itulah sebaik seruan
Tidak Dikau ku sekutukan
Atas nikmat Mu ku ucap segala pujian

Dikau yang mengubat rindu
Dikau penghapus dukaku
Betapa kerdilnya daku
Mengharap kasih mu

Labbaikallahumma labbaik
Labbaikala syarikalaka labbaik
Innal hamda
Wanni’mata
Laka wal mulk
La syarikalak

takkan ku terbalas jasa
walau harta dan nyawaku pada Mu ku serah
dikaulah pencipta
ku merayu cinta yang maha kuasa

Dikau yang mengubat rindu
Dikau penghapus dukaku
Betapa kerdilnya daku
Mengharap kasih mu

5 comments:

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

suka dengan liriknya..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata... [Reply to comment]

best juga lagu ini ye........tapi kenapa tak ada kt TV.....huhu

izan ARMADA berkata... [Reply to comment]

lagu ni mmg xde kuar tv lagi.. kami bergerak underground dan disokong dgn bbrp lagi kumpulan yang mempunyai motif perjuangan yang sama. jika berminat untuk mendengar lagu2 kami, boleh singgah ke laman web dibawah ye.
http://www.reverbnation.com/seesharpminor, http://www.reverbnation.com/armadathearmadillo.
juga jka berminat untuk mendapatkan lagu2 kami, bolehlah request di facebook kami di:
http://www.facebook.com/seesharpminor dan http://www.facebook.com/pages/ARMADA/123798244363495. terima kasih

izan ARMADA berkata... [Reply to comment]

lagu ni masih belum diterbitkan atau keluar di mana2 stesen tv atau radio..kami hanya bergerak secara underground buat masa ni. jika berminat untuk mendengar lagu2 kami ni, boleh la singgah ke reverbnation cam kat bawah ni ye:

http://www.reverbnation.com/armadathearmadillo
http://www.reverbnation.com/seesharpminor

dan juga leh singgah di facebook kami jika berminat nk request lagu2 kami:

http://www.facebook.com/pages/ARMADA/123798244363495
http://www.facebook.com/seesharpminor

terima kasih :-)

naim berkata... [Reply to comment]

@izan ARMADA

:)

Terima kasih sudi komen. iNHS aLLAH. :)

Entry Paling Best

--------------