pengikut pemudattbc

Isnin, 14 November 2011

Ustaz Azhar Idrus-Like Gambar

Assalamaulaikum dan selamat malam sahabat-sahabat semua. Sudah makan? Sudah Solat Isyak? Jika semua sudah. Say Alhamduillah kepada Allah. Nikmat semua itu.Malam ini naim nak share  satu persoalan yang bermain di dalam benak kepala kita. 

Naim nak tanya korang semua.Jika sahabat-sahabat kita dok upload gambar di laman sosial terutama di facebook kan. Adakah korang fikir tak . Berdosa aku ke dok like benda macam ini. Ada tak bermain di dalam pemikiran anda.

Ya memang sebelum ini, kita tak pernah tahu. lepas ini kita akan tahu. Jom baca screen shoot ini :-

right klik+new tab, kalo nak jelas.
ok?

Apa macam kawan-kawan.Korang dah tahu bukan. cepat-cepat bagitahu kawan-kawan kita dok lihat gambar 'awek cun 1 malaysia', 'balak paling ensem 1 malaysia', awek berpasangan dengan balak '..


Lepas ini dan bermula malam ini atau seterusnya, sila unlike balik gambar yang tidak menutup aurat apa2 sahaja. kalo korang upload gambar tidak menutup aurat ke? sila delete.

Ada suara kata, itu hak privasi kami. ikot suka kami la.. haha. kalo allah humban dalam nereka cam mana? Fikirkan la sahabat-sahabat ku..

Pilihan anda berada didalam tangan anda.. ok?

Wallahualam.
 

2 comments:

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

mekasih naim,ingatkannnn =]

LadyBird berkata... [Reply to comment]

tu la... naim... jgn sbrg like.. ni like smeua status terkini.. baco dulu baru like yo~.. nti x pasl2 dapetnyo doso kering..~..

p/s : naim.. akka merepek bahaso apo ni?

Entry Paling Best

--------------