pengikut pemudattbc

Ahad, 11 Disember 2011

Ustaz Azhar-Hukum Hina, Sindir,Pertikaikan Hudud

Baru-baru ini timbul isu video 'sembang rakyat' yang salah satu video berkisar hudud. Mereka bersembang di kedai kopi. Hujah mereka macam budak-budak berhujah.Malas nak embed dalam blog ini.Panas telinga apabila orang jahil bercakap pasal hukum Allah.

Jom dengar kupasan Ustaz Azhar Idrus berkisar hukum hina, sindir dan pertikaikan hukum hudud,



Semoga manfaat kepada kita semua. Insha Allah.

Wallahualam.

7 comments:

LadyBird berkata... [Reply to comment]

smg menjadi panduan tuk semua..

naim.. naim suka share youtube.. kdg2 kalau tenet slow xleh nk dgr pun..

akak suggestkan naim turut sertakan huraiannya..

mungkin matlamat naim tuk berdakwah lebih berkesan..

Nur Hazlin berkata... [Reply to comment]

tgok jugak video 'sembang rakyat' tu. ckp main redah je. dia ingat hudud tu hukum manusia ke? selambe dek je nak mempermainkan hukum allah -..-

Azza Azman berkata... [Reply to comment]

naim masa azza tgk video tu, tak mampu nak habiskan... azza biar je. malam tu baru tgk balik, panas sgt rasa hati ni. Allah je yang tahu... bila tgk vid ni, azza rasa orang UMNO pun boleh menyampah dgn UMNO sendiri..

naim berkata... [Reply to comment]

@LadyBird

hehe

Baik akak. Nanti masa hadapan naim tulis sedikit ek

naim berkata... [Reply to comment]

@Nur Hazlin

besa la 2. mereka fikir kepala lutut ja. kesian depa..

naim berkata... [Reply to comment]

@Azza Azman

Naim ushar 4 minit shaja. lepaih 2 off terus. geram sangat2.hu

aniki berkata... [Reply to comment]

besala bro..ramai orang bodo nak sembang benda yang dia bodo..yang penting kita jangan jadi bodo cam orang bodo..kasaq sket ayat aku sebab hot..hahaha

Entry Paling Best

--------------