pengikut pemudattbc

Selasa, 10 Januari 2012

Jangan Tertipu

Akhir-akhir ini ada serangan virus facebook yang menyebarkan link lucah tanpa keizinan kita.

Tolong bagi tahu kepada sahabat-sahabat korang, ajar tidak klik pada link itu.kuatkan iman anda. Insha Allah


sila sebarkan berita ini kepada sahabat-sahabat anda.


Wallahualam

3 comments:

Azza Azman berkata... [Reply to comment]

hmm azza tak pernah nmpak lagi... takut je adik2 nmpak...

Jue AbdRahman berkata... [Reply to comment]

akak penah nmpk, ikut apa yg pembaca kate, org yg clik link tu secara automatik link tu akan kluar kat wall kwn2 dia tanpa dia sedar, tak tau la betul ke x..

btol tu naim, iman kene kuat, insyaAllah..

http://sinderella-celop.blogspot.com/2012/01/dulu-menyampah-sekarang-dah-suka.html

blog br akak hak hak

Teacher Basariah berkata... [Reply to comment]

patutla tgk dalam emel banyak sangat mesej pelik2 ni..huhu

Entry Paling Best

--------------