pengikut pemudattbc

Selasa, 2 Julai 2013

Tentatif Program Lantunan Mahabbah Rasuiluillah

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua. Insya Allah Lantunan Mahabbah Rasuluillah akan kembali di bumi negeri Kedah Darul Aman. Oleh itu kepada rakyat negeri Kedah amnya di jemput hadir. Kepada jiran-jiran Pulau Pinang dan Perlis anda semua boleh hadir sama




Kalau tak jelas boleh klik di bawah ini :-

http://3.bp.blogspot.com/-wDl3TVssbKo/Uc1EV1nMSNI/AAAAAAAAAtA/dg3MsgPjQRc/s1600/Front+-+A4+Size.jpg

Semoga manfaat kepada anda semua. Zahirkan kecintaan kepada Baginda Rasullullah dengan mengamalkan sunnah-sunnah Baginda, bukan sekadar cakap-cakap kosong sahaja.

Edited 17.45 04/07/2013

Kalau siapa tak dapat hadir boleh live streaming di sini :-



Klik pada button 'play' 
Untuk block iklan pada ustream semasa live streaming, anda di galakkan install ini

http://adblockplus.org/en/firefox 

Wallahualam.

2 comments:

Nur Azwa Edora berkata... [Reply to comment]

Kat johor takde buat ke program macam ni ?? kalau ada ,, mmg teringin nak pergi majlis2 ilmu nie... :)

Yumida Huda berkata... [Reply to comment]

nice sharing naim
bertuahnye sape dpt pg nih

jemput join jom teka..klo free:

http://umikasum.blogspot.com/2013/07/jom-teka-destinasi-ini.html

Entry Paling Best

--------------