pengikut pemudattbc

Sabtu, 10 September 2016

Segmen: Bloglist Auinsyirah Tahun 2016

http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2016.html


Klik pada banner di atas.. kalau tak boleh klik  SINI


syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. macam biasa... letakkan banner diatas yer...hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
3. buat tajuk " segmen: bloglist ayuinsyirah tahun 2016 "
4. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

tamat pada sebulan dari sekarang iaitu 30 september 2016

4 comments:

Mek Zumbie berkata... [Reply to comment]

Hai :) Senarai pemenang segmen dah ader :)

http://mekzumbie.blogspot.my/2016/09/10-pemenang-segmen-hang-komen-hang.html

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

terima kasih ye sudi join segmen ayu.. jom sama2 kita blogwalking ke blog mereka.. follow sekali tau..hehe..

http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

Fhatin Amelia berkata... [Reply to comment]

singgah dari segmen yang sama :D done follow ^^
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/segmen-bloglist-ayuinsyirah-2016.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Entry Paling Best

--------------