pengikut pemudattbc

Sabtu, 25 Mei 2019

Bumper Nostalgia Raya- Menggamit Memori Indah Kembali

 

Sebut sahaja Majalah Ujang dan Majalah Apo? ia tidak asing dengan masyarakat di Malaysia. Ia pernah hadir pada zaman 90-an sehingga akhir 2018. Kini kembali mengimbau kenangan indah edisi Bumper Nostalgi Raya

Tiap kali tiba bulan Puasa dan Raya, mesti kita akan tertunggu-tunggu dua Bumper adalah Bumper Puasa dan Raya. Kali ini 'spesel' sedikit, kerana Bumper Nostalgia Raya mengumpulkan 6 bumper sebelum ini.

Harga berapa? Hanya RM19.90. Boleh cari di kedai-kedai buku hatta akan masuk kedai serbaneka 7Eleven. Insha Allah. Kalau nak beli online boleh pergi facebook Bekazon.

Cari tau, memori indah ini. hehe

13 comments:

AzianKhalil berkata... [Reply to comment]

Wahh...dulu kala memang ternanti nanti edisi bumper ni...
Lepas tu...tak sempat nak baca...lepas raya cari cari dah lunyai bertukar tangan masa raya

Rawlins GLAM berkata... [Reply to comment]

Ini dulu adalah majalah kegemaran dan yang dinanti-nanti.
Dah lama dah tak membaca majalah ini. Berapa harganya sekarang ye?

Mohd Zarin berkata... [Reply to comment]

Macam tak sangka tengah baca pasal ni. Sebab macam tak sangat sangat-sangat edisi bumper ni akan dibumperkan macam ni. Sangat rare benda ni, saya kena cari terus lepas ni... haha

Rabiatul Adawiyah berkata... [Reply to comment]

Ujang ni memang best. lawak dalam komik dia style education. Hehehehe. Nanti saya pun nak beli. Beli online aje. hahaha

AyuArjuna BiGoshh berkata... [Reply to comment]

wahhh rindunya..kita memang suka majalah gila-gila ni hahaha...dulu waktu belajar memang kumpul duit sebab nak beli ajalah feveret...terutama isu bumper mmg puas hati kalau beli

Dik Bee berkata... [Reply to comment]

Uishhh, dah lama tak baca komik ujang ni.. Dulu-dulu zaman sekolah selalu la beli. Siap tukar-tukar dgn member2 sebab nak jimat. kiranya buat rotate la sape yang beli.. hehe. Memang menggamit nostalgia ni

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang selalu ternanti kan buju ujang bila wkatu raya..nak tengok bumper ni la..ehhee..seonok je rasa bila tengok..

Zharif Azis berkata... [Reply to comment]

wahhh majalah Ujang !! ada lagi ke dijual sekarang nie ? macam susah betul nak jumpa. ke dah tak dijual ? memang feveret betul baca majalah ujang nie dulu2 time skolah. menyorok2 nyorok bawa ke sekolah and tukar2 dengan kawan

Tengkubutang berkata... [Reply to comment]

aqda srang sepupu tb ni yang suka kumpul majalah giler-giler ni dulu.. sebab memang sebundle majalan gila-gila dia.. rasa geramje tengok sebab terjaga rapi dan elok je.. yang jenis bumper tu best.. tebal sangat.. kalau nak pinjam baca.. jaga elok2.. pastu jangan buat reta sendiri.. itu pesan tuan dia

AlongMurni berkata... [Reply to comment]

Majalah Apo.. Haaa.. Mmg dah lama xbaca majalah yg jenis humor dan menghiburkan sejak sibuk dgn keje nie.. Dulu time sekolah mmg selalu layan n kumpul setiap edisi

Farhana Jafri berkata... [Reply to comment]

eh ada mat RM2 dekat cover majalah bumper ni. Dah lama tak baca majalah ujang dengan apo ni. Dulu masa kecik2 selalu jugak beli. Bagus lah buat nostalgia bumper raya untuk peminat majalah ni. Hilang jugak rindu

Kayathre berkata... [Reply to comment]

Dulu masa kanak-kanak saya suka sangat baca komik ini. Sekarang dah tak jumpa majalah ujang ini lagi. Ada jual lagi eh..

HALIMAH BINTI MUHIDEN berkata... [Reply to comment]

Haaa.. dulu kak tiap2 bln beli majalah ujang seronok baca



Entry Paling Best

--------------