pengikut pemudattbc

Jumaat, 14 Jun 2019

Segmen 9 Juta Special Bloglist


Klik Banner Ke Blog Beliau 

Assalamualaikum dan selamat malam semua, Malam ini naim join satu segmen dari rakan blogger Naim iaitu saudari Napisah, dalam segmen terbaru beliau ialah 9 Juta Special Bloglist  .  Naim mengenali beliau 6 bulan yang lepas di dalam Segmen beliau jugak iaitu  8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah. Itu mukadimmah baru. hehe.

Beliau telah menetapkan beberapa syarat iaitu:-

1. Follow bloginstagramfacebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglistdi blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

3. Jawab satu soalan "nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar"

First impression means.. bila orang jumpa kita for the FIRST TIME (sebelum kenal kita dengan lebih rapat), apa yang orang tu nampak kat kita? Apa orang tu fikir tentang kita?

Jawapan Naim

1) Friendly
2) Happy Sokmo
3) Ceria

Itu jawapan jujur daripada Naim taw. haha. Semoga segmen ini dapat meriahkan lagi hajat beliau dan selamat berblogging lagi. hehe

p/s: Naim follow blog dan ig taw. :)

---
Kepada para followers Naim, join kita meriahkan  segmen rakan blogger Naim ini, semoga hajat beliau di penuhi. Insha Allah.


Wallahualam


7 comments:

Aiman berkata... [Reply to comment]

goodluck bersegmen

yeaslmn berkata... [Reply to comment]

Selamat bersegmen :)

ray berkata... [Reply to comment]

selamat bersegment. ray pun join jugakkk

mamapp berkata... [Reply to comment]

Dari segment yg sama.. selamat bersegmen

nanad berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

Asyiqin Roslee berkata... [Reply to comment]

hi, join dari segmen yang sama 😃

https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

ENA berkata... [Reply to comment]

singgah BW. semoga dipermudahkan urusan



Entry Paling Best

--------------