Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua sahabat-sahabat blogger. Malam ini tiada entri yang baik. Cuma ingin memohon nasihat daripada rakan-rakan blogger. Kerana Naim baru sahaja berjinak dengan Adsense. Kerana masih newbie di dalam adsense ini, Naim ingin memohon nasihat la daripada otai-otai semua. hehe

Kalau tidak silap Naim , Naim baharu join adsense awal bulan Julai atau bulan Ogos yang lalu. Sejujurnya Naim juga membaca nasihat dari Otai Blogger iaitu Abang Hasrul Hassan.



Dengan membaca beberap artikel di atas memang rumit sedikit, kerana Naim baharu sahaja berjinak dengan Adsense takut terlanggar pantang larang dari Adsense kan. Nasib Otai Blogger Abang Hasrul Hassan sudi berkongsi tip- tip yang bagus kepada diri Naim ini yang baru berjinak dengan Adsense. hehe

7 Ulasan

sila tinggal kata-kata anda:

  1. atie baru ja apply adsense.. email dah ckp approve, tapi taktahu kena dashboard still tak boleh nak update payment details :(

    BalasPadam
  2. Cik TK pun baru je pasang adsense lepas tu macam keliru2 juga. banyak yang Cik TK kena belajar

    BalasPadam
  3. Congrats dan dapat Adsense. gunakan sebaiknya. saya dah lama jugalah guna adsense ni. satu tips penting adalah buat artikel yg ada nilai adsense.

    BalasPadam
  4. @Cik TK Sama dengan Naim sendiri. kena banyak belajar lagi tentang adsense ini. hehe

    BalasPadam
  5. @nikkhazami Terima kasih di atas nasihat ini. Hendak mencari idea terbaik untuk satu-satu artikel perlu kesabaran yang tinggi kan. hehe

    BalasPadam

Catat Komen

sila tinggal kata-kata anda:

Lebih baharu Lebih lama