pengikut pemudattbc

Selasa, 24 Mei 2011

Selamat Tinggal Forum iLuvislam

semasa dok baca blog terpandang satu entry daripada rakan blogger naim iaitu lobak merah[komuniti-berubah-wajah ] Dok membaca entry tersebut, namun tak leh nak komentar . haha. 

Forum iLuvislam sekarang tidak semacam dahulu, kekuatan ia semakin malap dan lesu[boleh rujuk entry yang berkisar forum] Naim tak pasti apa yang berlaku di dalam iLuvislam.com. Sebab Naim sudah tidak bergelar krew lagi. Sejak akhir-akhir banyak user telah meninggal dunia forum iLuvislam.Malah pihak atasan tidak datang melihat suasana forum. Kenapa hal nie berlaku.Hanya Allah Maha Mengetahuinya.Naim rindukan sahabat forum yang dulu iaitu Bro Kat, Bro Pendakyahraya, Haris,Nisa Zombie, Kak zas, kak wana, kak epal,Anak tok guru, naurah,dan ramai lagi yang membesar di dalam dunia forum iLuvislam.

Kini jiwa naim sudah patah hati untuk berforum di Iluvislam kerana Naim nampak iLuvislam sudah hilanh jati diri sejak dua menjak nie,itu pendapat Naim.Kalau kalian tak tahu la...Wahai penggerak baru iLuvislam , Naim harap korang terus bersama di sana. Kemungkinan besar Naim akan menjadi pemerhati tegar aka silent reader buat selamanya.Jika rindukan Naim sila add facebook naim dan follower blog pemudattbc nie.
Akhir sekali. Selamat tinggal forum iLuvislam.com buat selamanya sudah tiba masa orang baru mengemudikan jentera iluvislam yang baru. Kami orang lama tak layak bersama anda lagi. Saya sayang iLuvislam. sekian. [kepada sesiapa yang terasa, padam muka!! ]

sebelum itu jom baca puisi Naim karang untuk mu  Iluvislam.com.

Assalamualaikum...

7 comments:

Nik berkata... [Reply to comment]

Perubahan demi perubahan dilakukan terhadap Iluvislam. Akhirnya ia akan malap begitu saja.

Terima kasih Mr Presiden. :D

naim berkata... [Reply to comment]

@Nik

idup prisiden!! haha

naim berkata... [Reply to comment]

@Nik

idup prisiden!! haha

Tanpa Nama berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum

saya sokong tulisan saudara Naim. Forum ILI sekarang ni dah x berapa nak mantap mcm dulu. Takpela, mugkin ada himah kot. *ayat penyedap hati.

saya pun sekarang jd silent reader je. huu~

Nurul Farhanah berkata... [Reply to comment]

Walau banyak mana perubahannya, doakan sahaja semoga tempat itu tetap teguh dan megah berdiri.

Kenangan aku, kenangan kamu dan kenangan kita semua.

Hidup Tuan Presiden =|

Lapar berkata... [Reply to comment]

I hate you Mr President.

And yes, you know who I am.

: )

Terima Kasih.

Tanpa Nama berkata... [Reply to comment]

hm~apa yang nak saya kata...series xseronok bila iluvislam dah x aktif...tapi....(knapa la aku nak tanya bnde nih...ntah'?)

hm~ "Kami orang lama tak layak bersama anda lagi." ...err~ayat ape nih.....mknanya, org2 baru x boleh masuklah ye? hm~..... kehilangan kata2~

ya...saya mdaftar 2009, namun x lah seaktif org lain (asrama sebulan 1kali balik)...n bila balik~ saya cuba nak masuk ngan org lain pun x boleh ngam...yelah ,korang org lama n dah lama masuk,kan? sapelah ktorg2 nie...
hm~ series~saya pun agak 'miss' iluvislam, semalam n lusa saya sidn in boleh search profile lagi....tpi malam ni dh x boleh. search kwn2 saya pun dah x boleh....

apa2 jelah~ n kata2 saya terakhir...semoga korang bkawan selamanya... saya doakan korang..
(naim, kak asNiza, thekatyusha, pendakyahraya, naurah, haris, poiepokan, leokidx, abu hurairah...n etc2)...hm~ayat spe terasa padan muka? saya terasa kah? ntahlah~ apa 2 sahaja...korg forumer hebat, teruskan kehebatan korg, saya doakan korang jadik pejuang2 islam...bangunkan ktorg yg yg t`lena` nih.... syukran atas segala ilmu yg dah korg beri pada ktorg..maaf atas segala kesalahan n keterlanjuran kitorg yg men`down`kan aktiviti/perasaan korg...

assalamualaikum~

Entry Paling Best

--------------