pengikut pemudattbc

Selasa, 18 Oktober 2011

Adakah Pernah Lupa?

Jeles lihat blogger wanita tulis entry setiap jam. Mai mana idea depa ek. hehe. Petang ini Naim nak bagi satu lagu semangat kepada follower dan silent reader. 

kepada semua. Ingatlah setiap penulisan kita di 'ushar' oleh Malaikat . Berhati-hati ya.. Jadilah ummat Muhammad yang taat kepada Allah, Ibubapa ..Jangan abaikan tanggungjawab kepada Allah, ibu bapa dah masyarakat.

Jom contohi para sahabat Rasullullah. dan belajar sirah mereka.


Jangan Jadi ummat yang lupa.

10 comments:

NauRah aLwaNi berkata... [Reply to comment]

Selalunya bila saya nak post entri baru, ada beberapa perkara yang tercuit di hati;

1. Entri ni akan mengganggu perasaan kawan2 aku ke tak?

2. Entri ni akan menimbulkan perbalahan?

3. Entri ni ada membuka aib orang ke?

4. Ada terselit pasal hal personal? Tak boleh tak boleh!

Selalunya soalan2 macam tulah yang akan muncul di benak. Memang sangat membantu dalam menjaga penulisan!

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

dosa skrg dihujung jari je kan
huuuuuu
takotnyela...

Jue AbdRahman berkata... [Reply to comment]

naim.. akak rasa penulisan naim bole dikembangkan lagi, cthnye ce citer ape maksud naim penulisan kita di'ushar' oleh malaikat, mesti ade org yg nak tau dgn lebih lanjut.. :)

naim berkata... [Reply to comment]

@NauRah aLwaNi

Point yang sangat bermakna. Terima kasih ya eira.

naim berkata... [Reply to comment]

@aimie amalina

Ya..

naim berkata... [Reply to comment]

@Jue AbdRahman

Baik akak. Nanti nak lanjutkan kefahaman. sebelum itu, kena cari sedikit pembacaan.. :)

LadyBird berkata... [Reply to comment]

insya-Allah x lupa.. andai di sekeliling akak ade sahabat yang sentiasa mengingati seperti naim.. tq yer naim..

ABU berkata... [Reply to comment]

rasullullah saw adlh contoh terbaik..

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah, akan selalu berhati2

aniki berkata... [Reply to comment]

ni yang aku suka ni..cayala bro..hehe

Entry Paling Best

--------------