pengikut pemudattbc

Ahad, 13 November 2011

Makin Lama Makin Terasa

Assalamualaikum . Apa habaq hampa semua. Sebelum tidur jom santai-santai kejap.Naim nak tanpa korang la .


Naim lihat selalu Naim log in blog dan lihat blog-blog yang Naim follower. Banyak sertai segmen-segmen sahaja. 

Dimanakah kekuatan blog kita? Adakah pada komen 

" hai saya datang segmen yang sama dan saya follower sini. "

" singgah dan follow"

Pada pandangan sinis Naim para blogger macam ini glamour follower sebenarnya. Maaf Naim cakap begitu , mari kita lihat beberapa blog  yang tidak kejar populariti masih menerima traffik sangat menarik.Kerana mereka tajam pada penulisan mereka. Mereka tajam kepada setiap baris-baris perkataan. Mereka setia bersama-sama follower mereka.Mereka macam seperti kita seorang blogger yang bergerak di dalam maya.Hal ini, naim memilih salah satu blog dakwah yang naim selalu singgah iaitu Blog Soutul Mujahid.




Boleh klik pada banner di atas. Anda boleh melihat komentar di blog di atas adalah paling menarik sekali. Em, lepas ini mesti ada  yang kurang enak pada entry kali ini. Naim menulis  kerana tidak mahu melihat sahabat-sahabat  blogger bergelumangan dengan sertai segmen sahaja.

Cuma olah sedikit idea anda untuk menulis.Setakat ini sahaja penulisan kali. Entry ini umum tau. Naim tak tulis sapa blogger+ link blog tau..

Wallahualam.

9 comments:

YNA berkata... [Reply to comment]

betol tu dik..

kita maukan pembaca bukan follower yg x membawa entri kita :)

fierul berkata... [Reply to comment]

slalu join apbila tak de keje n tade idea nk tulis entry .. hehe :)

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

akak pun perasan juga, sekali sekala tak apalah kan...

akak terjah nanti, suka blog yg berilmu...banyak pengetahuan yg kita dapatkan?

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

Azza setuju sangat naim, kadang kadang kita dapat tau yan blog tersebut hanya join segment sahaja, tiada pula usaha nak majukan blog. Dia suruh follow dan singgah, rasa serba salah nak singgah sebab tak tau nak baca apa. Rugi internet je bukak2 blog itu pastu xde pengisian langsung.

naim berkata... [Reply to comment]

@YNA

^_^

semoga manfaat ya. :)

naim berkata... [Reply to comment]

@fierul

tidak apa fierul, tapi kena menulis juga ajar follower setia x jemu.. :)

naim berkata... [Reply to comment]

@Yatie Awang

betul 2 akak..

silakan.. :D

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

heeee
baik naimmm =]

akak berbelog pon sebab suke menulis
tu skrg ni, bile dh tawu matlamat berbelog, dh jarang join segmen
heeeee

naim berkata... [Reply to comment]

@aimie amalina

semoga mengambil manfaat ya akak..

Entry Paling Best

--------------