pengikut pemudattbc

Isnin, 27 Februari 2012

Majalah Q&A(Question Anda Answer)

Malam ini nak hendak memperkenalkan satu lagi majalah islamik yang sudah bertapak di pasaran tanah akhir pada akhir tahun 2011. Masjlis Pelancaran Majalah Q&A di Alor Setar besempena  Lantunan Mahabbah Rasuluillah. 





Best ke majalah Q&A ini. Ia sangat best sangat sesuai dengan remaja Islam yang berusia di dalam 13 tahun hinggan mahasiswa. Ia sangat faham dan sesuai kepada remaja-remaja Islam.
Ia menampilkan beberapa tokoh-tokoh Ustaz, ulama dan pakar motivasi . Barisan Ustaz iaitu Ustaz Muhammad Kazim Elias, Ustaz Azhar Idrus.

Mengapa Q&A
  • Sebuah majalah yang mengajak pembaca membesarkan kebesaran Allah dan Syriat-Nya.
  • Menjawab persoalan kehidupan seharian anda berdasarkan Al-Quran dan Al-Sunnah.
  • Pendekatan yang responsif dan interatif
  • Dikuatkan pandangan ulama muktabar lagi amilin,berdasarkan disiplin dan tradisi ilmu yang mantap
  • Membantu meluruskan fikiran dan menjernih hati
  • Kupasan menarik dan  merjenihkan hati
  • Persembahkan dan rekabentuk yang simple, tetapi menarik

Apa lagi. JOm beli ya.rm10 ja.. :)

semoga manfaat. Insha Allah

5 comments:

C`ayob.com berkata... [Reply to comment]

waaa aku suka buku macam ini...nnt aku cari....kalau awak dapat, kongsi2 lah cerita di blog ye.....

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

wah..best ni...biasanya akak beli solusi je tak pun Al-Islam

naim berkata... [Reply to comment]

@C`ayob.com

Insha Allah. ia sangat sesuai anak2 (kalo dah kawin) haha

naim berkata... [Reply to comment]

@Yatie Awang

q&a lagi best akak. try beli. :)

Teacher Basariah berkata... [Reply to comment]

baru perasan majalah ni atas meja member kat bilik guru tadi..macam menarik..insyaAllah akan dicari nnt..

Entry Paling Best

--------------