Assalamualaikum| Pada pagi yang baik ini Naim sertai satu segmen dari blogger Ejulz dan Faizzahamir. Yang sedia maklum blogger sering adakan satu segmen yang dapat merapatkan ukhwwah antara rakan blogger yag lain. Jika sahabat-sahabat yang ingin join boleh klik pada banner di atas. 

Tarikh akhir segmen adalah 25 Disember 2020. Masih ada waktu untuk sahabat-sahabat untuk join. Kerana setiap penyertaaan segmen ini bukan sahabat kita dapat traffik dari segi pageviews tinggi dan kita akan dapat kenalana baharu ataupun senang cakap followers baharu di blog kita.

Oleh itu, jangan segan silu untuk support rakan blogger di dalam apapun segmen hatta tak menagi hadiah pun takpa, janji kepuasan yang kita kecapi.

13 Ulasan

sila tinggal kata-kata anda:

  1. Haii...salam kenal.. Saya LeYa dari giveaway Blog ejulz dah faizzahamir

    http://www.illyaleya.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    Semoga berjaya juga

    BalasPadam
  2. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    BalasPadam
  3. naim,cuya dah balas komen naim kt blog Cuya berkenaan GA tu..

    tpi Cuya tulis gk kt sini..

    Kena copy ayat promosi tu dengan 2 gmbr digital tu je.

    yg syarat2 tkyh copy ya

    BalasPadam
  4. Hehe good luck!! All the best ya!!

    BalasPadam
  5. Terima kasih di atas penyertaan.. Goodluck :)

    BalasPadam
  6. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    BalasPadam
  7. singgah jalan-jalan dari segmen yang sama :)

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    BalasPadam

Catat Komen

sila tinggal kata-kata anda:

Lebih baharu Lebih lama