pengikut pemudattbc

Isnin, 17 Oktober 2011

Gambar Anda Telah Di Sabotaj-Benarkah?






Selamat petang semua. Apa habaq anda dan juga iman anda. Kali ini Naim nak sentuh beberapa perkara berkenaan kaum wanita.Naim lihat kat blogger wanita suka letak gambar yang bisa mengugat iman ku. hehe

Sebenarnya korang tak tahu ada beberapa pihak mahu ambil kesempatan gambar anda sama ada anda sedar mahupun tidak sedar. Kali ini Naim ingin membongkar satu perkara kepada anda semua. Semoga berhati-hati letak gambar anda sama ada cute ke apa-apa sahaja gambar anda. Nescaya gambar anda di letak di blog lucah menjadi tatapan kepada kasi sangap . Mahu tak?

Semestinya korang tak mahu kan. Nak tak tahu blog laknat itu? Naim bagi petunjuk pertama.Mula-mula pergi ke Google.com. Lepas itu  pergi kat kotak search lepas itu taip macam ini


            " Blog : awek impian "
Lepas keluar result kan. Dan klik yang pertama. Ingat ia ada unsur 18sx.Naim bukan nak mengajar perkara lucah tau!!Penafiaan sekeras-sekerasnya. Naim nak bagi tahu . Jangan letak gambar yang terlalu pose yang  menarik ke dalam blog/ facebook mahupun laman sosial.. Ingatlah batasan Agama ya. Pakat-pakat sahabat korang. Insha ALlah banyak lagi pendedahan kepada anda pada masa hadapan. Demi menyelamat maruah bangsa dan agama daripada tercalar perkara mungkar.

Dalam satu hadis, kalau tak silap naim .

Jika nampak kemungkaran cegahlah dengan lidahmu, kalau tak boleh,cegahlah dengan tangan, masih tak boleh, cegahlah dengan hati mu , ia selemah2 iman mu.

Wallahualam..

7 comments:

Hawa Ahmady berkata... [Reply to comment]

betul la.. saya setuju..kesian nye kat perempuan2 tu semua.

aniki berkata... [Reply to comment]

cayala bro..aku sokong ang..tapi lagu ni paling mahal sekali.aku suka dengar sora orang camni..

naim berkata... [Reply to comment]

@Hawa Ahmady

sila bagi tahu rakan lain ya..

naim berkata... [Reply to comment]

@aniki

tq bro. Bro pakat bagitahu geng blogger bro k..

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

=]
segera delete gambo di laman sosial kan...

naim berkata... [Reply to comment]

@aimie amalina

Ia sbaiknya..

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata... [Reply to comment]

erh!! takot!!!

Entry Paling Best

--------------