pengikut pemudattbc

Isnin, 31 Oktober 2011

[Promo] Syoknyer Blogging

Assalamaualaikum. Sudah solat Maghrib? Alhamduillah. Kali ini naim nak promot balik satu forum yang sangat sesuai kepada blogger tegar. 


Apa kelebihan forum SyoknyerBlogging ini. Dapat merapatkan silatulrahim sesama blogger.Boleh tukar link blog anda dengan sahabat lain.Boleh mambantu jika ada masalah tentang blog anda.


Marilah .daftar sekarang. Semoga anda beroleh manfaat. Boleh edit blog anda lebih menarik lagi.


Apa lagi. cepat daftar sekarang :-
http://syoknyerblogging.com/v1/ 

9 comments:

LadyBird berkata... [Reply to comment]

Naim.. akak ingtkan nak promot staffmuslim..

p/s : naim, akak cube berjinak2 dengan jualan cadar.. kalau free naim tengok2kan di sini yer.. :

http://tekadmajusdnbhd.blogspot.com/

naim berkata... [Reply to comment]

@LadyBird

salam alaik akak..

Dalam perancangan akak. sabar ye. nanti naim pi

Yatie Awang berkata... [Reply to comment]

wajah baru ni, patut lah akak masuk tak boleh...errow dicakap

Nurul Farhanah berkata... [Reply to comment]

Errr, tapi naim? Macam pernah kenal. Kenangan suatu ketika dahulu. Forum jugak ka?

naim berkata... [Reply to comment]

@Yatie Awang

Rasany ok ja akak. :)

naim berkata... [Reply to comment]

@Nurul Farhanah

Farhanah. ia masih aktif. cuma kurang pelawat ja.. :)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

saya dah masuk masa mula blogging dulu, taoi rasa mcm susah je. sekarang aktif main forum cari.com je..

BLADE EDGE berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum...


saya dtg dr hasrulhassan.com, sajer dtg menjenguk.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

waaaa
mende baru ni
kekekee

ai likeee
maceh naim!

Entry Paling Best

--------------