pengikut pemudattbc

Khamis, 7 Ogos 2014

Perjuangan Mujahideen PalestinPerjuangan di bumi Palestin bukan sahaja membebaskan negera Palestin , tetapi perjuangan kemanusian dari kekejaman Zionis. Sebut sahaja Palestin pasti ada berita tentang  kekejaman Zionis.  Bumi Palestin adalah bumi bertuah kerna di kurniakan para mujahideen 100%
Kerna perjuangan mujahideen adalah Hidup Mulia Mati Syahid adalah motto mereka. Dari persenjataan pulak tidak sama macam tentera Zionis. Namun mereka yakin dengan Allah. Tentera Zionis mengaku tidak mampu berlawan dengan mujahideen , tambah-tambah lagi, mujahideen Brigade Izzuddin Al Qassam. 

Ada terbaca status facebook mengatakan tentera Zionis di serang pelbagai arah. dan mengelar mujahideen Al-Qassam 'hantu' kerana tidak tahu mereka berada. Ada satu cerita  lagi, tentera Zionis menembak orang setinggi 3 meter(kalau tak silap) namun tembakan itu membinasakan ,kecut perut tentera Zionis tersebut. Siapakah manusia setinggi 3 Meter itu. Wallahualam.

Begitulah perjuangan Bumi Palestin. Jangan lupa mereka di sana. Teruskan berdoa kepada Allah. Kerna senjata bagi orang Islam adalah berdoa. Teruskan memboikot. Sebelum menutup kalam ini. Jom dengar nasheed jihad Wallahualam.

0 comments:

Entry Paling Best

--------------