Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua sahabat-sahabat. Naim harap semua baik-baik belaka bersama keluarga tercinta. Yang mana masih bekerja dari rumah. Sentiasa  minda positif tatkala anda semua di rumah masing-masing. Yang penting jangan  di lupa untuk berselawat kepada Nabi Muhammad. Semoga Allah mempermudahkan urusan harian kita semua.

Sejak beberapa hari lepas,  Naim ternampak beberap spoiler di dalam media sosial iaitu Facebook. Yang mengatakan Kurama akan mati, pada waktu itu Naim tidak layan sangat kerana spoiler ini bukan boleh di percayai. Kerana kekadang ia menjadi betul dan kekadang ia menjadi salah. Jadi Naim scroll ke atas sahaja. Yang menariknya  spoiler ini menjadi hangat di twitter, Naim kata ia mesti menjadi benda yang serius. 

Seterusnya Naim check beberapa channel youtube yang reviews yang sama . Mereka still tidak peduli sangat tentang spoiler dan 'sedikit' kesah mereka kepada Kurama menjadi satu babak sedih kepada hard fan anime ini. Pada hari Sabtu lepas, Naim layan satu channel youtube berkisar anime iaitu Hamka TV. Jika sahabat-sahabat ingin menonton reviews pasal kematian Kurama boleh klik link youtube ini ( https://www.youtube.com/watch?v=NdznRdqTzio&t=49s )
Arigato Kurama , Sayonara Kurama....Kau dahulu ibarat raksasa memusnahkan kampung Konoha dan akhirnya kau menjadi teman sejati buat Uzumaki Naruto. Yang pasti , Naim mengalir air mata kerana berita kematian Kurama. Lebih sedih frust daripada awek . haha. Kurama ni special kepada peminat Naruto. Kita dapat belajar bagaimana Naruto pernah memberitahu Kurama. Ia akan memadam kebencian yang ada di hati Kurama. Ia membuat Kurama tersentak dengan kata-kata itu. Pada Great War Fourth, Naruto dan Kurama menjadi partner  yang sangat akrab sehingga Kaguya telah mati. Dan bertemu semula kesemua bijuu yang ada iaitu Shukaku, Matatabi, Isobu, Son Goku, Kokuo, Saiken, Chomei, Haschibi dan Kurama.


Kesedihan ini memberi impak kepada semua peminat Naruto yang pasti kurama menjadi kenangan terindah kepada hard fan siri anime naruto.

3 Ulasan

sila tinggal kata-kata anda:

 1. Sedih, sebab saya pun peminat Naruto :(

  BalasPadam
 2. huwaaaa sedih laa.. biarpun taktau lagi betul ke tak, tapi if betul2 kurama mati.. nooooo T_T

  BalasPadam
 3. jap jap, tak mati kan ? cuma terpisah kan ?
  i tak baca entry ni sbb tanak tau spoiler

  BalasPadam

Catat Komen

sila tinggal kata-kata anda:

Lebih baharu Lebih lama