Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua sahabat-sahabat blogger. Naim doakan semua selamat belaka. Jangan di lupa berselawat kepada Nabi Muhammad, semoga mengalir keberkatan  di dalam kehidupan harian kita. Jangan di lupa jua untuk menjaga kesihatan tatkala pendemik masih aktif.

Sahabat-sahabat semua, pada pagi ini Naim join satu lagi Giveaway dari rakan blogger baharu Naim iaitu Azhafizah yang segmen beliau Giveaway Sampul Raya Hipster.Jika sahabat-sahabat ingin join bersama-sama Naim, boleh klik pada banner di atas. Yang pasti, tuan segmen ingin ramai rakan blogger turut sertai segmen beliau. Dan masa ini kita blogger memberi sokongan penuh kepada beliau.

Segmen beliau berlangsung selama lebih kurang lapan hari iaitu 5 April hingga 12 April  2021, sehari sebelum kita menyambut bulan Ramadhan tahun ini. Nak tahu hadiah tak? Jom tengok di bawah ini :-

    
Oleh itu, jangan lengahkan masa yang ada, join kita semua support beliau. Semoga beliau happy melihat penyertaan yang ramai ke blog beliau..


9 Ulasan

sila tinggal kata-kata anda:

Catat Komen

sila tinggal kata-kata anda:

Lebih baharu Lebih lama