Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua sahabat-sahabat blogger. Naim doakan semua selamat di bawah payung rahmat Ilahi. Jangan di lupa untuk sentiasa berselawat kepada Nabi Muhammad , semoga dengan berkat berselawat Allah mempermudahkan segala urusan harian kita semua. Insha Allah.

Alhamduillah, pada pagi ini Naim join satu segmen dari rakan blogger iaitu kak Zarida. Kali ini Kak Zarida sedang mencari Bloglist Ramadhan 1442H / 2021 M.Ini peluang yang baik untuk rakan-rakan blogger yang lain turut sertai segmen Kak Zarida kerna secara tidak langsung ia menyumbang traffik yang sangat baik kepada blog anda jika ada sahabat-sahabat kak Zarida melihat entri baharu blog anda, ia akan terus klik pada link url blog anda..


Jika sahabat-sahabat ingin turut sertai segmen ini, boleh klik pada banner di atas. Segmen ini bermula 5 April sehingga 12 April 2021. Masih ada lagi masa untuk sahabat-sahabat join segmen Kak Zarida. Harapan Naim untuk segmen ini, harap ada peluang blog kecil Naim berada di bloglist Ramadhan Kak Zarida.


9 Ulasan

sila tinggal kata-kata anda:

Catat Komen

sila tinggal kata-kata anda:

Lebih baharu Lebih lama