GIVEAWAY #1 Oleh Aisyah Nizam

in , by Muhammad Naim Abdullah, September 17, 2021


 

Assalamualaikum dan selamat malam semua, Naim doakan semua baik-baik belaka bersama keluarga tercinta. Hari Jumaat yang penuh barokah baik kita banyakkan berselawat kepada Nabi Muhammad, semoga kita beroleh berkat. Malam ini join giveway best tau.

Alhamduillah, pada malam ini Naim join satu giveway dari rakan blogger baharu iaitu Aisyah Nizam. Segmen beliau  berlangsung sehingga akhir bulan ini iaitu 30 September 2021. Masih ada masa untuk rakan-rakan blogger untuk support giveway beliau ini. Jika sahabat-sahabat ingin join bersama-sama Naim boleh klik pada banner di atas ini. Mesti tuan giveaway gembira jika kita pakat support beliau. Insha Allah!.

Sebut sahaja IKAN BILIS SALTED EGG kan  Naim sudah boleh gambarkan makanan yang sedap dan di makan di waktu petang dengan suasana kampung sekarang musim mengerat padi mesti nikmat sangat.  Ini pertama kali Naim dengar produk sebegini. Dan teringin nak makan jika di beri 'hadiah'  kan. hehe..


Baiklah sahabat-sahabat semua, Marilah kita saling support rakan blogger semoga mereka gembira melihat rakan-rakan blogger sudi join giveway mereka. Semestinya kita dapat menambah kenalan baharu di dalam dunia blogger ini. Kepada tuan giveway semoga Allah murahkan rezeki anda selalu. Selamat bergiveway semua!.
SHARE 15 comments

Add your comment

  1. Good luck Naim! Nanti saya join support juga ya kalau berkesempatan

    BalasPadam
  2. All the best Naim. Akak tak sempat lagi nak join πŸ˜….

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak, ada masa lagi kak, jangan terlupa ye hehe

      Padam
  3. Semoga berjaya Naim. Sedap jugak dapat ikan bilis salted egg tu.

    BalasPadam
  4. terima kasih join giveaway naim. aisyah follow naim #774

    BalasPadam
  5. All the best naim..nnt kak shida nk join jugalah!

    BalasPadam
  6. saya rasa macam nak join juga ni =)

    BalasPadam

sila tinggal kata-kata anda:

© Ke Arah mencari redhaNYA · THEME BY WATDESIGNEXPRESS