Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

in , by Muhammad Naim Abdullah, September 02, 2021


 

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Naim harap semua baik-baik belaka bersama keluarga tercinta. Kini kita sudah masuk bulan September dan waktu yang sama Covid-19 masih aktif di negara Malaysia. Dan malam ini Naim satu giveway.

Pada malam ini Naim join satu giveaway dari rakan blogger baharu iaitu blogger busyra. Giveaway beliau masih berbaki 8 hari lagi untuk rakan-rakan blogger untuk join bersama-sama Naim. Jika sahabat-sahabat ingin join bersama-sama Naim boleh klik pada banner di atas.

Ada syarat kena di jawab iaitu yang mana entri yang mana kita suka. Walhal Naim baru mengenali beliau , dan tertarik kepada entri beliau yang bertajuk Resipi Sotong Masak Kari Style Mamak. Nampak sedap kan, pabila lewat malam melihat entri tersebut.

Akhir kalam , Marilah kita memberi sokongan kepada rakan blogger kita di dalam menganjur apa sahaja segmen atau giveaway. Semoga mereka gembira dan utama kita akan mendapat kenalan baharu di alam maya ini. Selamat bersegmen semua.

SHARE 18 comments

Add your comment

 1. Tahniah kerana selalu menceburkan diri dalam segmen anjuran kawan2 blogger.

  BalasPadam
 2. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

  https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

  BalasPadam
 3. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang datang dari GA sama.. Best of luck to you, semoga ada rezeki untuk awak...

  https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

  BalasPadam
 4. Assalamualaikum Bro Naim.

  Ruby singgah sini dari GA yang sama.

  Good luck untuk Naim 😊

  BalasPadam
 5. selamat bersegmen semoga dimurahkan rezeki.. All the best!

  BalasPadam
 6. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

  BalasPadam

sila tinggal kata-kata anda:

© Ke Arah mencari redhaNYA · THEME BY WATDESIGNEXPRESS