Hadiah Giveaway Kak Mamapp Selamat Sampai

in , by Muhammad Naim Abdullah, September 15, 2021
Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua sahabat-sahabat blogger. Naim doakan semua baik-baik belaka. Sama ada yang bekerja atau bekerja dari rumah. Semoa Allah memelihara kita semua. Baik, Kelmarin hadiah giveaway dari kak Mamapp selamat sampai.


Alhamduillah, setelah berjaya menangi giveaway kak Mamapp iaitu Road to 3M Mamapp Kategori 2. Hadiah yang Naim dapat iaitu :-

1) Inpod 12 2) Face MasksNaim ucapkan terima kasih kepada kak Mamapp di atas pemberian hadiah ini. Ia sangat bermakna bagi Naim. Semoga Allah memelihara akak sekeluarga dan di murahkan rezeki selalu. Semoga di dalam perlindungan oleh Allah. Dan kepada rakan-rakan blogger yang lain Naim doakan yang sama juga. Sentiasa menjaga keselamatan diri tatkala Pendemik Covi-19 ini masih aktif.

Tidak rugi kita sentiasa support rakan blogger sama ada segmen atau giveaway . Tak dapat hadiah tapi kita akan dapat kenalan baharu di dalam dunia blogger. Boleh bertukar-tukar pandangan . Yang penting  kita dapat ilmu baharu jika sahabat-sahabat blogger update di dalam blog masing-masing.


SHARE 19 comments

Add your comment

 1. Tahniah. Dapat inpods warna apa?

  BalasPadam
 2. betul tu..bantu-membantu, sokong-menyokong.
  selamat berkenalan

  BalasPadam
 3. Tahniah Naim. Alhamdulillah murah rezeki

  BalasPadam
 4. alhamdulillah..tahniah...rezeki tu..

  BalasPadam
 5. Alhamdulillah sudah selamat sampai.. tq naim support GA mama ye

  BalasPadam

sila tinggal kata-kata anda:

© Ke Arah mencari redhaNYA · THEME BY WATDESIGNEXPRESS