Semua Berfkir Tentang Rafah

in , by Muhammad Naim Abdullah, Mei 18, 2024Assalamualaikum semua. Situasi sekarang getir sekarang di mana, petualang mata biru berusaha mengusir saudara-saudara kita di Bumi Tembikai . Ini membawa kepada malapetaka bagi umat Islam seluruh dunia.

 Jika kita di Malaysia, Allah masih memberi kesempatan menjamah makanan yang mewah dan masih tidur dengan nyaman dan nyenyak berbeza dengan saudara-saudara kita di Bumi Tembikai. Jika di Malaysia kita menghadapi ketandusan akhlak dan adab. Di mana mulut lancang menghina ulama secara terangan hatta di medium sosial underground iaitu group private Telegram.

Di dalam group bukan orang yang bodoh , ada mereka kalangan cerdik pandai termasuk pendidik iaitu seorang guru terjebak dengan perkara terkutuk. Sanggup bersekongkol dengan orang menghina ulama. Akibat yang jelas iaitu ALLAH mematikan hati dari kebenaran.

Oleh itu, sahabat-sahabat semua jangan lupa dengan saudara-saudara kita di Bumi Tembikai kerana sedang berjual beli dengan Allah iaitu memburu MATI SYAHID.Biar peluh jadi tanda
Biar darah jadi baja
Biar Badai  yang melanda
Hembus pasir jadi bara
 

SHARE 4 comments

Add your comment

 1. sedih, sebak, stress sebab xmampu buat ape2..

  BalasPadam
  Balasan
  1. Ya kak, kita kena sentiasa berdoa kepada Allah agar Negara Tembikai kembali aman damai

   Padam
 2. Hanya mampu berdoa... dan boikot mana yg perlu...

  BalasPadam

sila tinggal kata-kata anda:

© Ke Arah mencari redhaNYA · THEME BY WATDESIGNEXPRESS