pengikut pemudattbc

Sabtu, 10 September 2011

Aku Menulis Bukan Kerna Nama

Kepada semua follower. Naim menulis di dalam blog, kekadang 'menegur' kaum hawa kerana Naim sayangkan anda semua. Naim bukan jenis gila kekayaaan dunia semata-mata atau pun page rank semata-mata.

Kalau dulu, blog ini ada share file download kuliah ustaz kazim setiap bulan. Selepas ustaz kazim tidak membenarkan. Naim pun beralih arah untuk menulis demi ummat sejagat , tambahan pula seakidah dengan Naim.

Beberapa entry Naim naim menegur iaitu : [right klik new tab]Di dalam bulan Ramadhan baru-baru ini naim menulis perihal wanita di dalam bulan ramadhan. Mereka berpuasa.Tetapi cara pemakaian macam tidak berpuasa. Sampai 4 entry Naim menulis. Jom baca...

Semoga entry di atas menjadi pembakar semangat kepada anda semua untuk berubah. Jangan risau kaum hawa. Insha Allah  naim akan menegur kaum naim sendiri .. Tuggu dan lihat. 

Demi Pena, aku menulis
kerana illahi
segala penulisan 
hanya teguran umum
semoga kalian berubah 
demi Allah
bukan kerna Manusia
Sesungguhnya setiap perkara
didahului oleh niat

demikianlah
aku menulis bukan kerna Nama

4 comments:

Ary berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah...teruskan menulis naim..semoga ramai yg dpt manfaat..

*akk suka nama naim coz sama dengan nama adik lelaki akk...muhammad naim...

Kak Yatie berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah...setiap manusia ingin sebenarnya berubah, nasihat dari orang lain, boleh diambil, teruskan apa yang naim rasa berguna....akak sentiasa menyokong naim

aniki berkata... [Reply to comment]

keep it up kawan.....

mas saari berkata... [Reply to comment]

salam perkenalan..

saya pun menulis bukan kerna nama dan nak popular tapi sekadar untuk kepuasan diri je... moga apa yang saya tulis dapat memberi manfaat kepada orang lain!

Entry Paling Best

--------------